cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Amazon Issue - Occasionally Not Loading or Not Loading Correctly

FGG
Freshman

Re: Amazon Issue - Occasionally Not Loading or Not Loading Correctly

For what it's worth, I shop at Amazon ALOT and I've never encountered this issue.

Assistant Professor

Re: Amazon Issue - Occasionally Not Loading or Not Loading Correctly

Variable changes in latency can affect TLS protocols. It's quite possible that drastic latency issues are creating authentication stalls, which are getting cached. Seem to recall something similar, albeit not Amazon, that was occurring some years back on Gen4.


* Disclaimer: I am a HughesNet customer and not a HughesNet employee. All of my comments are my own and do not necessarily represent HughesNet in any way.
Distinguished Professor IV

Re: Amazon Issue - Occasionally Not Loading or Not Loading Correctly


@MarkJFine wrote:

Variable changes in latency can affect TLS protocols. It's quite possible that drastic latency issues are creating authentication stalls, which are getting cached. Seem to recall something similar, albeit not Amazon, that was occurring some years back on Gen4.


This is what I was wondering, as HughesNet's latency seems to have a negative effect on quite a few things.  


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
Distinguished Professor IV

Re: Amazon Issue - Occasionally Not Loading or Not Loading Correctly


@FGG wrote:

For what it's worth, I shop at Amazon ALOT and I've never encountered this issue.


Interesting.  

 

I never had this problem with my legacy plan or Gen4, but once I upgraded to Gen5 it hit.  


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
Assistant Professor

Re: Amazon Issue - Occasionally Not Loading or Not Loading Correctly


@GabeU wrote:

@FGG wrote:

For what it's worth, I shop at Amazon ALOT and I've never encountered this issue.


Interesting.  

 

I never had this problem with my legacy plan or Gen4, but once I upgraded to Gen5 it hit.  


Gen 4 here and haven't had the problem. Visit Amazon a lot, wife also.