cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Attempting to login to dashboard

New Member

Attempting to login to dashboard

I have no clue. Received this after entering userid/password:

opensaml::BindingException

The system encountered an error at Thu May 26 22:17:00 2016

To report this problem, please contact the site administrator at root@localhost.

Please include the following message in any email:

opensaml::BindingException at (https://sso.hughesnet.com/Shibboleth.sso/SAML2/POST)

Invalid HTTP method (GET).

12 REPLIES 12
New Poster

Re: Attempting to login to dashboard

I got something like that also
Assistant Professor

Re: Attempting to login to dashboard

No problem here.
New Poster

Re: Attempting to login to dashboard

Mines working right now, it was around noon that I saw it
Assistant Professor

Re: Attempting to login to dashboard

Maybe intermittent, most likely a server glitch. They can self-repair eventually, software side anyway.
Highlighted
New Poster

Re: Attempting to login to dashboard

Gremlins
Distinguished Professor IV

Re: Attempting to login to dashboard

I had a problem with mine one day last week.  Was giving me odd errors.  I tried it again the next day and it worked.  Hopefully it's just a glitch that will be fixed tomorrow. 

AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
Moderator

Re: Attempting to login to dashboard

Hi everyone,

Are people still getting this? It's related to logins, not the actual internet service itself. If it is still occurring, please let us know the latest error you are getting so that we can have the web team take a look.

Happy Friday~ 
Amanda
New Member

Re: Attempting to login to dashboard

Since last evening, I'm now regularly getting:

This site can’t be reached

The connection was reset.

Try:


ERR_CONNECTION_RESET
Moderator

Re: Attempting to login to dashboard

Hi Knerkin

I got on our modem here and cannot replicate this. I assume you've done the general clear cache/cookies/reboot steps? Is it all your devices?

Amanda