cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bug report

Highlighted
Tutor

Re: Bug report

Funny how in all the years I do business with these people I've never seen an error like these no connect errors. I still cannot find this type of error even though I've looked with four different ISP. HughesNet always works perfectly for me until I get to the add/edit a credit card screen.

 

I just used my phone to access their m. site directly rather than use it tethered to a real computer. No problem. No problem accessing their mobile site with HughesNet either.

 

onp mobile site.JPG

Highlighted
Tutor

Re: Bug report

I just learned how to make a screenshot on my phone.

 

I think you people who can't access the ONP site have device or browser problems. No other way to explain it when I cannot ever see the errors you see no matter how many ways I try. I can't make it happen.

 

Screenshot_20180730-143418.png

Highlighted
Associate Professor

Re: Bug report

Uhh, sorry, not having issues with my phone, nor the service, nor the browser my phone is using.

Simply put, multiple people are experiencing this issue, on multiple devices and browsers, this is not a Hughesnet specific issue.  IMO, Case Closed.

Highlighted
Tutor

Re: Bug report

Charles, you are looking at a completely different problem that's irrelevant to me. Yours is a problem I don't see, have never seen and probably never will see. A problem that doesn't exist for me using 4 different ISP while connecting over a 100 mile range of Gulf Coast on 8 computers, 2 tablets, 2 Samphone, an iPhone and a wide variety of different browsers  The problem you can't see is definitely a HughesNet induced issue. You would never know it, however, because you can't access the site to open an account and test the credit card edit/entry screen that pops up and truncates only when using HughesNet. The problem you and Liz experience must be geographical and due to the routing problems Mark J. Fine identified. Again, absolutely not an issue for me since I have no problems accessing the site. Regardless, these problems must be experienced by a very small number of customers or the comnpany would be in trouble and would not brush it off like they did with Liz. 

 

BirdDog has provided the only plausible/potential cause of this problem I experience. Fortunately, my small issue is easily rectified by simply switching to another ISP. Any ISP that is not HughesNet.

 

Please do close your case and stop contributing that which remains completely irrelevant to the original problem as I stated.

Highlighted
Tutor

Re: Bug report

I called on my two brothers who live in different parts of the country to test this out for me. Both have AT&T 4G wireless and AT&T home service.

 

I gave them my username and password for the site. Both of them were able to access the site, log into my account and see the proper non-truncating credit card screen with both wireless and terrestrial internet providers.

 

Morte evidence this is a HughesNet issue that needs to be fixed.

Highlighted
Moderator
Moderator

Re: Bug report

Thanks for the additional details, GW, I can see how you would think that. Let me shoot this development over to engineering for their input. I'll post back once I have any news to share.

If you have a tech or billing question and need help, please start a new thread in the appropriate board. Unsolicited Private Messages may not get replies.

Highlighted
Tutor

Re: Bug report

Thanks Liz. I forgot to mention I was in Michigan last month helping my brother in law and checked the ONP site using his Midwest Energy fiber internet and my notebook. No problem there either. The credit card screen worked as designed.

Highlighted
Tutor

Re: Bug report

That was on this internet. Just another example of problem-free service that isn't HughesNet.mich fiber.jpg

Moderator
Moderator

Re: Bug report

Hi GW,

 

Got an update from the engineer who investigated this, this is out of our hands, unfortunately:

 

When I tried to access the webpage, even I couldn’t open it. This issue occurs because of one of the website hosting servers having issues. That’s why both user and us (east coast) can’t access, but their relatives from different parts could access the page. Just to validate I installed VPN and I could successfully access those pages. So please request the customer to reach out to the website administrator to fix this issue.

 

 

If you have a tech or billing question and need help, please start a new thread in the appropriate board. Unsolicited Private Messages may not get replies.