cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Something is messing with my HughesNet Usage Meter

Senior

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter

@MarkJFine 

Yep you would have 'cept you were probably outside most of the day enjoying this Warm Spell. I was Smiley Happy

Senior Instructor

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter

I gave the treadmill a break and tried running outside today.

More of this on the way for Thursday.


* Disclaimer: I am a HughesNet customer and not a HughesNet employee. All of my comments are my own and do not necessarily represent HughesNet in any way.
Distinguished Professor III

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter


@kitnbob wrote:

When is "tomorrow" on UDT time?

concerned? with your yellow line way UP at 50GB Smiley Happy

For me, in EST, it's 5:00AM UTC, but the data usage and graphs correspond to our own time zone.  

 

In reality, since upgrading to Gen4 in Feb 2016, then Gen5 in Mar 2017, I've never used a single MB of token data.  I've yet to run out of my plan data.  Smiley Happy 


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
Distinguished Professor III

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter


@kitnbob wrote:

@MarkJFine 

Yep you would have 'cept you were probably outside most of the day enjoying this Warm Spell. I was Smiley Happy


You guys are lucky.  It's cold here again today.  Nice and warm Sunday and yesterday, and now back down to below freezing today.  Smiley Sad  

 

With that said, I'll take 30 over -4 any day.  Smiley Tongue


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
Highlighted
Senior

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter

@GabeU 

That's It!.....

The COLD is Messing with the HughesNet Usage Meter.

 

Distinguished Professor III

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter

I don't know about eveyrone else, but both of my usage graphs are back to normal.  Smiley Happy  

 

I figured they might have been doing some work on the system yesterday, as the usage graph on my Usage Meter was not there (Oops!).  It's all good now.  


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
Senior

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter


@GabeU wrote:

I don't know about eveyrone else, but both of my usage graphs are back to normal.  Smiley Happy  

  


Im glad you are looking good!

 

Mine is OK because I removed the corrupted data.

Turns out that for this anomaly the bad file WAS "file_0.localstorxxx" . I found double entries for the same dates in mine.

The new repopulated one looks fine on my Meter graph.  The Graph was the only thing affected (I hope)

my "cache" directory was identical.

 

Your display problem happened during your reset period.

My messed up graph occured with 11 days remaining to the period, also did the fellow on the other post that you pointed out

 

Did I get his data???  Liz will find out. Smiley Happy

Distinguished Professor III

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter


@kitnbob wrote: 

Your display problem happened during your reset period. 


It may very well have had to do with that.  Quite often I check my data the day before, and even up to the time of, rollover, but I rarely look at the data usage graph itself, whether in the Usage Meter or online. I only did this time because of your thread.  Wait... you know what that means, then, right?   It's all your fault!  Smiley Tongue Smiley Tongue Smiley Tongue   


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
Moderator
Moderator

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter

Hi folks,

 

Still working on this, and keeping at the folks to whom I've escalated. I'll keep you posted with any updates I can share. 

 

 

Thanks,
Liz

Did my post answer your question? Accept as Solution to help others find it faster.--------------------------------->

Moderator
Moderator

Re: Something is messing with my HughesNet Usage Meter

Hi kitnbob, 

 

Our Usage Meter devs are wondering if this has happened multiple times in past. Or was this time the first and only time the usage history graph was off? They want to reproduce the wonky graph you saw.

 

 

 

 

Thanks,
Liz

Did my post answer your question? Accept as Solution to help others find it faster.--------------------------------->