cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

jthill3
New Poster

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

Here is upload test - http://testmy.net/results
jthill3
New Poster

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

could not find the EXCLUDE box
GabeU
Distinguished Professor IV

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

In the pic above, only the top test was done while signed in.  

Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro
GabeU
Distinguished Professor IV

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

Sign in to testmy.net.  Click on results.  The exclude box is there.  

Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro
jthill3
New Poster

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

I found it - here is the full list again - *I have run test for a while now so the may be older but they mine)

jthill3
New Poster

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

so you are kinda seeing the limits of my skills....heh
jthill3
New Poster

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

ok - got a download test with 12MB going - wait a second and I will post results
jthill3
New Poster

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

ok - got a download test with 12MB going - wait a second and I will post results
GabeU
Distinguished Professor IV

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

Okay.  The problem is, something happened with those tests because they are not showing as being run while signed in.  

Being that I can't figure out what's going on with the automatic tests, you may just need to run them manually.  Here's what to do.

Let's just run ONE download test for the time being.  

First, make sure you are signed in.  When you know that you are, click on Download Test.



Now, click on Manual Test Size, and click the 12MB test size.  The test should then run and give you a result, plus be logged under your list of test results.  

 

Just do that for now, and we'll go from there.  

Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro
GabeU
Distinguished Professor IV

Re: Very very poor data speeds since July when I joined. The seller rep lied to me.

Ah.  I see the result.  Now try the same with an Upload test of 2MB.  

Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro