cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Weird happenings

Weird happenings

  The last three days strange things have been happening with my connection.  Several web sites have become unreachable.  The error message contains the sentence:

 

 "The connection to the server was reset while the page was loading."

 

  I've seen this happen for short periods of time before, not very often, and never for three days in a row.

 

  I suspect this is caused by a problem between the gateway and the internet, because my connection to the gateway is good. 

 

  Anyone else having problems?

 

  Update:

 

  Boy,  that was quick service!  I posted this at 5:00 AM, and  by 7:40 AM everything was back to normal.

2 REPLIES 2
Moderator

Re: Weird happenings

Hi gaines_wright,

 

We haven't really had any recent reports like this but it would help us to start writing some symptoms and details down just in case others pop up. Just a few questions: 

 

1. Are you able to get to the home page of websites, but not to a particular page within them (like profile management page, login page, etc)

2. Are they typical .com's or are you having issues with sites more like .gov, .org..?

3. Do you try to get to the websites on different devices in your home? 

4. Is the error message different if you try to access the page using incognito mode on your browser?

5. Have you done the basics - power cycle the modem, flush DNS, clear cookies and cache? Disable web acceleration?

 

If you can or prefer, send me a PM with some of the sites and I can try them out here in the lab Smiley Happy

 

Thanks

Amanda

Re: Weird happenings


@Amanda wrote:

Hi gaines_wright,

 

We haven't really had any recent reports like this but it would help us to start writing some symptoms and details down just in case others pop up. Just a few questions: 

 

1. Are you able to get to the home page of websites, but not to a particular page within them (like profile management page, login page, etc)

 

I couldnt get to the homepage.

 

2. Are they typical .com's or are you having issues with sites more like .gov, .org..?

 

From memory, I didn't take notes at the time. BTW I'm running an adblocker, a popup blocker, and a Java script blocker on all of these sites.  Also I'm running Firefox 64.0 on Linux Mint 18.3.

 

https://townhall.com/columnists/

https://www.frontpagemag.com/

https://hotair.com/

https://www.powerlineblog.com/

http://www.lucianne.com/  The firse to go out and the first to come back,  a day earlier.than the rest

https://www.thegatewaypundit.com/

https://dailycaller.com/

 

3. Do you try to get to the websites on different devices in your home?

 

No. 

 

4. Is the error message different if you try to access the page using incognito mode on your browser?

 

Always the same error message.  I never tried private browsing.

 

5. Have you done the basics - power cycle the modem, flush DNS, clear cookies and cache? Disable web acceleration?

 

Cycled the modem, cleared cookies and cache.   One time.

 

Like I said. it all returned to normal after three days, without any intervention on my part, except posting about it here.  

 

Hope this helps.