cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

javascript error

Highlighted
New Poster

javascript error

 
 

javascripterrorCapture.PNGusersfolderCapture.PNGappdatafolderCapture.PNGhughenetusagemeterfoldercapture.PNG

 

I'm sorry for all the photos, but my javascript runtime error does not correspond to the error others are recieving and my folder configuration does not correspond to the solution instructions.  I have no visible appdata folder in my user folder, however, when I did a search, there is an invisible appdata folder that contains no files within it.  There is a visible appdata folder in my user folder under the folder Default.migrated, and this appdata folder is also empty.  The only anomoulus thing I see in my task manager is that under the statup tab, I have three instances of the meter app, two of which I've disabled.  There is no option for deleting these and there are no icons showing on my startup toolbar nor in my hidden icons, where the status meter used to dwell when I opened it. 

 

taskmanagerstartupCapture.PNG

I've uninstalled and reinstalled both Java and the hughesnet status meter multiple times. rebooting, only installing the status meter, installing the status meter first, installing Java first, and nothing changes.  The script error remains and remains identical to the first time it appeared, after upgrading to the HughesnetGen5 satellite and getting the new status meter.  Also anomolous is the fact that when I go to uninstall the meter, I recieve an error message that it is running, but there is no visible instance of it anywhere on my desktop.  Can anyone please help me figure this out?

 
 
 
 
 
 
 
 
Email me when someone replies
Message Tags
 

View discussion in a popup

 
Replying to:
Vampy
Freshman
 
 
Re: Usage meter javascript error

I think I fixed it.  My Java was not showing anywhere on my PC including in Add/Remove programs in Control Panel.  I downloaded the java uninstaller file named JavaUninstallTool.  I ran it but it couldn't find the file to be deleted.  That worried me.  I downloaded the latest version of the Java installer named jre-8u121-windows-x64.  When I ran the file it saw I had Java installed (now I was really worried) but it gave me an option to install and repair so I tried that.

 

Before I installed this new Java I had uninstalled The Hughesnet Meter and that folder.  After I ran the Java installer and repaired I again ran the Hughesnet installer again with fingers crossed.  It installed this time with no errors and is running in my system tray.  When I mouse over it, it now shows my allowance.  I'm not sure if this will help the others here with problems but it's worth a shot.  Thanks everyone who tried to help and answered so quickly.

 

Hughes02.png

 

 

 
 
 
Tags (0)
 
 
 
 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Assistant Professor

Re: javascript error

@Robinlaber

 

You probably have to change your folder view to show hidden folders and files so you are able to see the AppData folder and its contents.  

 

Capture.JPG

 

 


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
4 REPLIES
Assistant Professor

Re: javascript error

@Robinlaber

 

You probably have to change your folder view to show hidden folders and files so you are able to see the AppData folder and its contents.  

 

Capture.JPG

 

 


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit
New Poster

Re: javascript error


GabeU wrote:

@Robinlaber

 

You probably have to change your folder view to show hidden folders and files so you are able to see the AppData folder and its contents.  

 

Capture.JPG

 

 


Thank you so much.  It was a long day and I ought to have thought of that.  I will be back to let you know if this fixes my troubles. 

New Poster

Re: javascript error

@GabeU

Done and Done.  Thank you. 

Assistant Professor

Re: javascript error

@Robinlaber

 

You're welcome.  I'm glad you were able to fix it.  


AMD FX-6100 | Samsung 250GB 840 EVO SSD | Western Digital Blue 500GB HDD | 16GB DDR3-1866 | EVGA Geforce GTX 550ti | Windows 10 Pro 64-bit