cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Constant buffering on Youtube

Highlighted
Junior

Re: Constant buffering on Youtube

Hi Liz,

      Below is the message I get when I lose my connection to the internet and when I cannot connect to the SCC. To be clear I try to access a website, the page on my screen goes white, the bar at the top of the page spins a bit then this page comes up. I then try and go to the SCC, the page goes white, the top spins or gyrates or whatever you call after 15 or 30 seconds the page below comes up. I hope this helps.

 

 

                                    "Hmm. We can't connect that site.

                                     It appears you are not connected to the internet.

                                     Here are two things you can try.

                                     Check you network connection.

                                     If you are connected but behind a firewall check that firefox has permission to access

                                    the web."      

 

         Near as I can tell the same lights are on or flashing when I lose my connection

Junior

Re: Constant buffering on Youtube

A correction when I try and connect to the SCC I get this message

 

"Unable to connect

Firefox can’t establish a connection to the server at 192.168.0.1.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web."

 

    I then switched to the NetGear modem and went to the SCC page and checked the System Status and saw the following state code,

 

        "State Code    14.1.1 -- No devices connected"     this was followed with a red x

 

      Also at the top of the page was "Diagnostic Code 0000-0000-0000-0049

 

 Another correction while I could not connect to the internet all the lights were on but none were flashing on the HughesNet Modem

Highlighted
Moderator
Moderator

Re: Constant buffering on Youtube

Thank you for this information, I'm sending you a replacement HT2000w, it should arrive in the next few days. Please let me know if you're still having intermittent connectivity with your wifi network.

 

Your cooperation, patience, and understanding are much appreciated.

 

If you have a tech or billing question and need help, please start a new thread in the appropriate board. Unsolicited Private Messages may not get replies.

View solution in original post

Highlighted
Junior

Re: Constant buffering on Youtube

      Thank you Liz I really appreciate your efforts to help me. I am sure this will solve my problem. After the modem arrives if everything works as expected I will hit the accept as solution button below your post.

                                                                                                                                  Thanks again.

Highlighted
New Poster

Re: Constant buffering on Youtube

Computer specs

Original Install Date: 10/7/2018, 12:06:40 PM
System Boot Time: 12/18/2018, 9:17:39 PM
System Manufacturer: Dell Inc.
System Model: XPS 15 9560
System Type: x64-based PC
Processor(s): 1 Processor(s) Installed.
[01]: Intel64 Family 6 Model 158 Stepping 9 GenuineIntel ~2801 Mhz
BIOS Version: Dell Inc. 1.12.1, 10/2/2018
Windows Directory: C:\WINDOWS
System Directory: C:\WINDOWS\system32
Boot Device: \Device\HarddiskVolume1
System Locale: en-us;English (United States)
Input Locale: en-us;English (United States)
Time Zone: (UTC-05:00) Eastern Time (US & Canada)
Total Physical Memory: 32,585 MB
Available Physical Memory: 26,014 MB
Virtual Memory: Max Size: 37,449 MB
Virtual Memory: Available: 28,525 MB
Virtual Memory: In Use: 8,924 MB

 

Same issue as above I also turned on clean page file on shutdown no help I use you tube for my church work and it's impossible. I have no packet loss and I am at at 352 me delay.

 

Highlighted
Distinguished Professor IV

Re: Constant buffering on Youtube

@bitbyte

 

To get help with your issue, please start a new topic, which you can do here.  This will keep your issue separate so that you can get individualized help.  


Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro