cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Kudos button

Highlighted
Teaching Assistant

Kudos button

Lately the kudos button will not work. I've cleared my cache, restarted everything. Nothing seem to work.
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Distinguished Professor IV

Re: Kudos button

@Reggie 

 

I don't know if this is it, but if you have an ad blocker installed try turning it off for this site, then close your browser page.  Then open it, sign back in, and then see if that does the trick.  A few months ago the ad blocker I had installed started wreaking havoc and many things in this community would no longer work.


Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro

View solution in original post

10 REPLIES 10
Highlighted
Distinguished Professor II

Re: Kudos button

How weird. It's been working fine for me. Have you tried a different browser? 

Highlighted
Teaching Assistant

Re: Kudos button

I've tried Firefox & Edge. Same results.
Highlighted
Distinguished Professor II

Re: Kudos button

Do you have any new add-ons that may be interfering?  Have you tried using the incognito mode, with add-ons disabled? 

Highlighted
Teaching Assistant

Re: Kudos button

Nothing new on my network that I'm aware of. Everything is updated. No new add-ons. I disabled them then tried again no luck. I'm sure it is on my end. I just can not find the problem. Thanx for the suggestions.
Highlighted
Distinguished Professor II

Re: Kudos button

Well, that's very frustrating.  Do you get an error message? 

Highlighted
Teaching Assistant

Re: Kudos button

No error. The button turns blue then nothing. When I close the page to read another post the light turns white again.
Highlighted
Distinguished Professor IV

Re: Kudos button

@Reggie 

 

I don't know if this is it, but if you have an ad blocker installed try turning it off for this site, then close your browser page.  Then open it, sign back in, and then see if that does the trick.  A few months ago the ad blocker I had installed started wreaking havoc and many things in this community would no longer work.


Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro

View solution in original post

Highlighted
Teaching Assistant

Re: Kudos button

I tried it again. It worked this time.Thanx for the help.

Highlighted
Distinguished Professor IV

Re: Kudos button

@Reggie 

 

You're very welcome.  I'm glad it worked.  Smiley Happy


Ryzen 5 3400G | MSI B450M Pro-M2 MAX | 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000 | XPG SX8200 Pro 512GB NVMe | Windows 10 Pro